Tadzjikistan – De foto’s (tot Khorog)

Ik ben aangekomen in Osh (Kirgizië) en de wifi-verbinding is hier redelijk goed. Dat betekent dat ik enig achterstallig onderhoud aan mijn reisverslag kan plegen. Hierbij de foto’s van mijn reis tussen Dusjanbe en Khorog.

IMG_3284
Wasmiddel in Dusjanbe
DSC_8031
IJs
IMG_3290
Meloen onderweg met Jamie, Birgit, Céline en Tobias.
DSC_8038
Kamperen onderweg

IMG_3302

DSC_8046
Tobias
DSC_8062
Afghaans dorp
DSC_8068
Afghaans dorp
DSC_8072
Afghaans dorp
DSC_8055
kamperen onderweg
IMG_3346
Hangbrug, maar niet lang meer.
IMG_3351
Hangbrug met Céline
IMG_3481
Keukenprinsessen
IMG_3343
Poseren
IMG_3372
Nog meer schapen
IMG_3428
Het wegdek op weg naar de pas
IMG_3429
De pas
IMG_3543
In het ziekenhuis

14 gedachtes over “Tadzjikistan – De foto’s (tot Khorog)

 1. Jemig, die foto van het ziekenhuis komt wel binnen zeg! Brrr….. dát wil je niet op reis. ‘k Heb zelf een ochtend onverwacht zo aan slangen en infusen gehangen in een Italiaans ziekenhuis (véél minder ongemakkelijk dan dit) maar ik voelde me zoooo ongelukkig. Hoop dat dit allemaal al weer lang en breed vergeten is, en dat de reis weer net zo mooi, bijzonder en speciaal is als alle foto’s!!! Enne… na de vraag over waspoeder en zo, nu de volgende: hoe werkt het inmiddels tussen de oren, ben je daar nu ook ‘ver weg’ (Den Haag, waar was dat ook al weer 🙂 ) of reizen de thuisblijvers mee?
  Veel groeten uit Rijswijk!!

  Like

  1. Hoi Monique,
   Dat ziekenhuis was een avondje vermaak voor het hele gezin. 🙂 Ik ben inmiddels geheel hersteld, maar moet nu wel even bijkomen van de vermoeiende tocht door de Wakhan. Ik ga binnenkort naar Kashgar in China. Nederland is nu wel heel ver weg, maar het is wel leuk als mensen reageren op mijn verhaaltjes. De afdeling archeologie is ver uit mijn gedachten en ik heb geen idee wat er daar allemaal gebeurd.
   groet,
   Everhard

   Like

 2. Lieve Everhard,
  Ik volg je al een hele tijd en lees met plezier je reisverslagen. Het was er nog niet van gekomen om je dat te laten weten maar misschien had je het al van Alanda gehoord.
  Wat een bijzonder avontuur man!
  Door je verhalen geniet ik een beetje met je mee. En wat een prachtige foto’s.
  Ben je weer helemaal opgeknapt? Ik hoop dat je de rest van je reis gezond en wel door kan brengen en volop van je reis kunt genieten.
  Ik heb zo’n bewondering voor je moed en doorzettingsvermogen, en je conditie :-). Je wordt zo helemaal op jezelf teruggeworpen he. Ook fijn dat je delen van je reis met anderen samen kunt fietsen.
  Ik kijk uit naar je volgende verslagen.
  Veel liefs,
  Bodhi (Ali)

  Like

  1. Lieve Bodhi,

   Wat leuk dat je mijn verhaaltjes volgt. Ik ben inmiddels in Osh en het is als een paradijsje. Er is elektriciteit, warme douches, fruit en groente en restaurants; heerlijk! Ik ben helemaal hersteld, maar moet wel even bijkomen van alle belevenissen in de Wakhan. Over een paar dagen ga ik richting Kashgar in China.
   Liefs,
   Everhard

   Like

 3. Tjonge Everhard, wat een reis. Ik volg hem zo goed mogelijk. Maar die vreemde landen, die je nu doorkruist, kan ik alleen summier vinden. Wel genoten van de foto,s! Nog een heel goede reis verder en hopelijk geen ziektes meer!
  We hebben leuk gekampeerd met je vader en Jo. Wat een leuke vrouw is dat. Maar ze verwent hem niet zo als Geesje. Hij kookte zowaar vaak. Knap hoor. Zo ver heeft Maarten het nog niet gebracht. Ik heb geen zin om het hem te laten doen. Een beetje stom, maar zo gaat dat.
  Veel groeten,
  Maarten en Eef

  Geliked door 1 persoon

 4. Jeetje Everhard,

  Wat een grote sterke man kleine kan zijn in deze wereld!

  Als klant kwam je meerdere maken een fiets kopen, afgelopen jaar kwam je voor een echte fiets je ging een jaartje fietsen.

  Na aanhoren van je plan viel mijn mond open! Pfff effe een jaar niet meer werken en de wereld befietsen.

  Wij van van Herwerden bleven jaloers en in ongeloof achter.

  Veel plezier nog we volgen je op de voet ( de fiets)

  Geliked door 1 persoon

  1. Hallo Eddie,

   Dank voor je reactie. Het is een groot voorrecht om dit te mogen doen. De afgelopen weken waren ongelofelijk. De fiets houdt zich goed; ik heb nog geen materiaalpech gehad (afgezien van 1 lekke band).
   Deze week ga ik richting China. Ik ben heel benieuwd.
   Groeten uit Osh,
   Everhard

   Like

 5. Jeetje Everhard wat een avonturen beleef jij….leuk om je zo te kunnen volgen.
  Lijkt me af en toe toch best spannend op sommige plaatsen, maar alle gastvrijheid van mensen lijkt me geweldig.
  Hier weer volop bezig met alle hal perikelen, hij staat inmiddels wel maar binnen regent het condens.
  Dat wordt morgen leuk met de Wintermix.
  Doe voorzichtig….goede reis verder en geniet!

  Groetjes Ineke en Andre.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ha Everhard,
  Even een reactie uit het verre Vlaardingen. Wat een avontuur ben je aangegaan. Ik ben diep onder de indruk van alle prachtige plaatjes en wat je onderweg ziet en meemaakt. En natuurlijk van jouw fietsprestaties! Wat een enorm verschil met ons kouwe kikkerlandje. Als we weer eens ontevreden zijn over iets dan moeten we eerst maar eens een paar van jouw foto’s bekijken. Gelukkig ben je weer op de been. Nog veel mooie fietskilometers.
  Hartelijke groeten,
  Walter

  Geliked door 1 persoon

 7. Hi kanjer, Ik vond achteraf jouw blogsite van je wereldreis. Ben vandaag ademloos je reisbelevenissen doorgespit. Jeetje wat een geweldig avontuur man!!! Diep respect voor jouw doorzettingskracht en uithoudingsvermogen. Geniet met volle teugen van jouw verhalen en de mooie foto’s! Ik ben zeker geen fietser, maar het ziet er zo prachtig uit!! Goed, dat je je helemaal losgemaakt hebt van de gemeente en je werk. Ik denk, dat deze reis je ook leert relativeren …….
  Een warme groet,
  Fred Vlaardingerbroek

  Geliked door 1 persoon

 8. Dag Everhard,
  We lezen sinds gisteren met erg veel plezier je verhalen en krijgen enorm zin om in je voetstappen of beter; je wielspoor te treden…;) vraagje; gebruik je iets om het water mee te reinigen als chloor, purifyer, filters etc of kan je overal wel flessen water kopen? Zo ziek worden is erg vervelend maar denk wel een keer te verwachten. Leverde een avontuur op en gelukkig ging het weer voorspoedig. Ors en probiotica pillen mee kunnen blijkbaar geen kwaad;). Snel door naar je volgende verhaal!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s